• nlfr

Supporter van jouw leven

girl

De “Safety First by AG” wedstrijd is nu afgelopen! De winnaars krijgen een persoonlijk bericht. Hartelijk dank aan alle deelnemers en blijf onze projecten volgen via onze Facebook-pagina!

img

En win hem in het echt!

Hoe je dat doet? Makkelijk! Download en print het patroon, neem je potloden, stiften of penselen erbij en laat je verbeelding spreken. Beeld je in hoe de helm van je dromen eruit moet zien. Wees creatief en origineel! De jonge makers van de drie tekeningen die onze jury heeft gekozen, winnen een nieuwe fietshelm die 100% gepersonaliseerd wordt met hun ontwerp.

Zie je het al voor je? Je kan tot 10/10/21 meedoen.

img

En win veiligheidskits voor je hele klas en een toffe fietsinitiatie voor je school!

Fietsveiligheid is heel belangrijk! Fietsers zijn namelijk erg kwetsbaar bij een val of een accident. Bedenk samen met je klasgenoten een nieuwe veiligheidsuitrusting die een revolutie in de fietswereld zal ontketenen! Bespreek je idee met je leerkracht. Stel het voor, verbeeld het en leg het uit. is het een nieuw soort fietskleding of een interactieve achteruitkijkspiegel? Zijn het slimme fietslichten of -bellen? Het is aan jou om het uit te vinden.

Je hoeft enkel het patroon te downloaden en daarop je voorstel te tekenen en/of in woorden te omschrijven. Je leerkracht staat paraat om je te helpen.
Is jouw klas de bedenker van een van de voorstellen die de jury heeft gekozen? Dan wint elke leerling van je klas een AG-veiligheidskit. Ook je school valt in de prijzen. Wan elke leerling krijgt een fietstraining met veiligheidstips! Je kan tot 10/10/21 deelnemen.

Onze partners voor jouw fietsveiligheid

AG ondersteunt projecten die de fietsvaardigheid van kinderen tussen 3 en 14 jaar stimuleren. Dit initiatief heeft als missie om kinderen al op jonge leeftijd bewust te maken van veilig fietsgedrag.

De partners van AG bieden trainingen aan op scholen of tijdens evenementen, waarbij kinderen beter leren fietsen op een behendigheidsparcours. Intussen krijgen ze advies over veiligheid. Met dergelijke projecten wil AG ongevallen voorkomen en bijdragen tot veiligere mobiliteit voor iedereen.

Meer weten? Klik op de links van Kidz on Wheelz, Tous à Vélo en Vélo Kids.
img

We kijken uit naar je ontwerp!

Om je te kunnen contacteren, hebben we enkele gegevens nodig die door
een volwassene moeten worden ingevuld.
De gegevens worden uitsluitend voor deze wedstrijd gebruikt.
  upload je ontwerp

  Te verzenden bestandsformaat: : .jpg, .png, .pdf van maximum 5Mo

  Bedankt voor je deelname.

  De winnaars van de wedstrijd worden per e-mail verwittigd.
  Veel succes!

  img

  We kijken uit naar het project en de originele ideeën van je klas!

  Om de klas te kunnen contacteren, moet de leerkracht meerdere gegevens invullen. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt in het kader
  van deze wedstrijd.   Adres van de school
   upload je project

   Te verzenden bestandsformaat: : .jpg, .png, .pdf van maximum 5Mo

   Bedankt voor je deelname.

   De winnaars van de wedstrijd worden per e-mail verwittigd.
   Veel succes!